-

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.


Längtar, jag längtar på tå



Det är så himla nära, men ändå så långt bort.
Ikväll skickar jag in det sista och sen är det bara att vänta och se.


There's always a good in "goodbye"

Går och lägger mig med världens bästa SATC-brudar på datorn och taggar inför morgondagen med jobb på Ica 14-20.15.



Nu kan du få mig så lätt

Mysiga dagar! Jobbade på fritids i torsdags och på Ica i fredags. Åkte hem och gjorde pepparkakshus och bakade julgodis och igår tog jag en tripp ner till mamma i Stockholm. Kikade lite på NK:s julskyltning och käkade god buffé sen åkte vi hem och myste. Åkte hem vid 5 idag och har bara slappat hela kvällen. Imorgon ska jag följa med Nora in till stan + att jag får umgås med min bästa Josefine. Bättre start på veckan kan det inte bli!


Oh, starlight



Fin dag med lite luciatåg, städning, gitarrmys och förkylning som avslutades med ett 3 timmar långt telefonsamtal. Kommer somna ovaggad inatt med ångest över morgondagen som innehåller Arbetsförmedlingen och lite jobb på fritids. Godnatt fina läsare!

"Den som inte hoppas vinna, har redan förlorat"

Här nedan följer ett inlägg jag skrev på min förra blogg. Och jag klistrar in det på den här bloggen också för att det funkar som lite egoboost för mig.

"Åh nu kommer det ett sånt här osammanhängade, tråkigt och deprimerande blogginlägg, som mest är till för min egen skull eftersom jag måste få ur mig det här, men om ni vill sitta och läsa massa strunt så go ahead. 

Det har börjat dyka upp tankar i mitt huvud och dom manipulerar min hjärna, det handlar om mina komplex över min kropp.
Dom tankarna har hemsökt min äckliga hjärna i några veckor nu och jag hatar dom mest av allt. Jag har aldrig gillat min kropp, men samtidigt aldrig orkat göra någonting åt den. Vad fan är mitt problem egentligen? Jag har gymkort, men använder jag det? Nej det gör jag inte. Jag har all tid i världen att ta mig ut på promenade, men gör jag det? Nej. Jag hade gymkort på Friskis & Svettis (som jag älskade) men höll jag i det? Återigen nej.

Jag kanske inte är världens smalaste, vackraste, vätränade. Men gör det verkligen mig till en sämre människa bara för att jag har lite hull på kroppen? NEJ. Jag borde vara så jävla glad för att jag är just den jag är.

Jag vet att mitt självförtroende och min självkänsla skulle bli så himla mycket bättre om jag trivdes med mig själv till 100%, och det var det jag ville få ut av det här inlägget. Att jag verkligen vill det här. Jag måste bara hitta motivationen. Jag behöver hjälp. För jag vet att när jag når mitt mål så kommer det inte finnas någon stoltare människa i hela världen, än jag.

Alla ska kunna älska sig själv för den man är, för vi alla är så sjukt vackra. Tänk om vi bara kunde inse det någon gång."



Skolavslutningen i 8:an.


Never mind


Hade en mysig kväll igår, fikade på Java med Ellen, Josefine och Linnea. Köpte lite gotta och gick hem till Josefine och myste ner oss i sängen. Vaknade halv 2 idag, dunderförkyld, så det blev ingen träning. Käkade asgod mat och hade SATC-maraton sen tog jag 5-tåget hem och busade lite med småsyskonen. Nu kollar jag på Linas Kvällsbok i min One Piece, helt okej ändå.


It's time

Har kollat igenom hela säsong två av Glee, höjden av arbetslöshet. Så beslöt mig för att jag ska åka in till stan och umgås med Josefine. Fint.

En kropp att döda för


The ones you left behind



Längesen jag delade mig mig av lite visdomsord nu ser jag. Men det händer fortfarande liksom ingenting i mitt liv, jag söker lite jobb utan några vidare resultat, städar mitt rum (det gör man ofta som arbetslös), umgås med andra vänner som också är arbetslösa, kollar på tv etc. Ni ser ju själva, sånt här vill man ju inte läsa om. Ska försöka hitta lite inspiration till att få liv i bloggen igen.

Har alltid varit den som kommit sist över linjen


Det bästa har inte hänt än

Nαssє & Nαllє Pυh sittєr υndєr єtt stort träd och tänkєr övєr livєt.

Plötsligt frågαr Nαssє:

"Pυh, vi hαr fått 2 händєr för αtt hållα, 2 bєn för αtt gå, 2 ögon för αtt sє,
2 öron för αtt hörα. Mєn vαrför hαr vi bαrα 1 hjärtα?"

Pυh tänkєr єn stυnd och svαrαr:

"Dєt är säkєrt för αtt dєt αndrα hjärtαt är bortskänkt till någon αnnαn,
som vi självα måstє hittα för αtt dєt skα bli 2".

- Nαllє Pυh.


Same old story, same old me

Jag har alldeles precis gjort någonting stort. Som kommer att förändra rätt mycket i mitt liv. Jag är stolt över mig själv för att jag tog det beslutet och det kan inte bli annat än grymt och nyttigt. Återkommer!

Oh my god, whatever, etc.



Har ingen motivation alls till att blogga längre. Det händer liksom inte så mycket i mitt liv just nu så massa ordbajs är det enda som kommer ut och det kanske inte är det roligaste att läsa om.

Ska sova på saken och försöka göra någon slags comeback i bloggandet snart nog.

RSS 2.0