Against all odds

 
Försöker få till en ny design men det går inte riktigt min väg, som ni kanske ser.
 
Men, Italien närmar sig med stormsteg. Flygbiljetten är bokad och betald så nu är det bara för mig att ta vara på de sista dagarna i Sverige. Jag är så sjukt nervös, men det hör väl till? Såklart är jag mest nervös inför flygresan då jag ska byta plan i Berlin. Aja överlever jag inte detta så överlever jag nog ingenting längre fram i livet.
 

Italien

Nu ska ni få veta. Jag blev medlem på aupairworld.net och under någon enstaka veckas tid har jag haft väldigt mycket kontakt med en familj i Italien, Verona, som (då) letade efter en Au Pair.  Efter många mail och skypesamtal så kändes det inte mer än rätt att de skulle bli min familj. Idag bokade jag flyg och den 8:e november flyger jag ner till Italien. Jag ska ta hand om en liten tvåårig tjej där och jag vill att ni följer med mig på det här äventyret.
 
Så, följer ni med mig?

Jag ska köpa vingar

Övernattning hos linneas pappa inatt, kortspel och massa mys. Mysfrukost på Waynes sen åkte vi hem och tränade med småkillarna. Nu sitter jag och fundilurar, igen. Rätt vackert.
 

Så länge jag lever

Ska alltså till Sandviken nu + sova över där. Paniken som sprider sig i kroppen är obeskrivlig. Sandviken är bra obehagligt, vad som helst kan hända och vem som helst kan hända.

Mitt i ett äventyr

Började dagen med pannkaka, helt själv. Var inte skitkul inte. Linnéa trillade in lite senare och vi drog till innebandyträningen. Sen hamnade jag i soffan med familjen framför massa tv-program. Nu sitter jag och fipplar med en massa spännande grejer, ni ska få veta vad. Men inte än.

♥♥♥


A true friend is one soul in two bodies

 
Är det inte vackert att hitta ett hjärta som förstår?
Så länge vi andas, du och jag. Jag och du. Bästa bästa vän.

Do you believe in life after love?


Vi var så naiva och världen var vår

Bästa jävla helgen på länge med mina favoriter. Fredag, förfest sen styrde taxin oss hem till Heartbreak, dansade, åkte rutschkana, spelade trummor på stan, slagsmål, tappade bort varandra, hittade varandra och sen föll liksom alla bitarna på plats, på något konstigt sätt sen slutade natten med gitarrhäng och apelsinsaft.
Lördag, bakisfika på stan, träffade Elina och Co, chillade lite hos Josse sen var det bara att börja om. Drog till Interpool och myste runt med härliga människor. Skjuts hem av Robin med en alldeles för full T i baksätet och som de törstläppar vi är avslutade vi lördagen med efterfest. Men men yolo:)

Ja jag tror jag minns, minns det som igår


A little help from my mother

När man har en mamma med en "stor" blogg så får man liksom många fler läsare,
typ 100 extra så fort hon länkar en. Tack för det mamma!

Lights will guide you home

Var vaken alldeles för länge med min favorit Hammargren. Vilket resulterade i att vi vaknade alldeles för sent också. Blir till att åka till Ica snart och hämta lite paket. Sen då? Absolut jävla ingenting kommer hända förrän imorgon då vi har träning med favoritkillarna. På fredag blir det utgång med mina favoriter, ska dansa sönder oss och bli alldeles för fulla. Ses i dimman. Eller vad man nu säger nuförtiden.
 

Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv

"Vissa människor borde aldrig skiljas åt"
 
Och kanske är det så, att det inte är meningen att vi ska skiljas åt.
Vi är som en bok, med flera kapitel att bläddra igenom. Vissa rader
smutsigare än andra. Vissa rader vackrare än andra. Vissa rader med tomma ord.
Vissa rader med rätta ord.
Hur mycket jag än vill avsluta boken och stänga den, bränna den, förinta den.
Så kan jag bara inte.
Jag kan inte.
Jag vill att boken ska ligga öppen. Skrika sig hes efter fler kapitel. Vika sig ut och in,
bak och fram, naken, bara det inte tar slut.
 
Snälla, låt det inte ta slut. Inte än. Vi borde aldrig skiljas åt.

Fairytales are full of shit

 
Innebandy med småkillarna idag, som för övrigt vann seriepremiärsmatchen i söndags med 8-18. Jag och Linnéa höll på bryta ihop vi efter första målet, skapligt stolta tränare man är. Annars då? Absolut ingenting. Och jag låter det vara så idag.

Jag ville aldrig vara den

 

När vi låtsas på riktigt

Jag har påbörjat något i mitt liv, jag skulle kunna säga att det är ett slags projekt. Ett projekt som kommer att förändra en hel del av den jag är i dagsläget. Sakta men säkert kommer ni få reda på det. Men just nu behöver jag hålla det för mig själv ett tag. Det blir bäst så.
 
Mamma och mormor, jag är inte gravid om ni nu skulle tro att detta inlägg handlade om det.

Var inte rädd, jag går bredvid dig

Alltså. Förlåt. Det händer bra mycket i mitt liv just nu. Pendlar mellan jobb, arbetsförnedringen, fest, vänner, innebandyträningar. Och idag umgås jag med min andra halva, vi käkade gammal kebabsallad, lyssnade på Sarah Dawn Finer och grät. Japp, så roligt har vi när vi är med varandra.
 
(fest, öl, vin, taxi, sovsällskap, thaimat, fifa 13, stalljacka, jobb, långpromenad, kaffe, förlänga livet, förkorta livet, gävle, nostalgi, grannar, efterfest, krogen, dans...)
 
Jag förstår om ni inte förstår. Och det ska ni inte göra heller. Bra va? :)

RSS 2.0