Miles apart

Jag trivs inte med mitt liv just nu, känner mig obekväm. Jag sover alldeles för mycket, rör mig alldeles för lite, äter och dricker dåligt osv. Jag vill inte ha det så. Så jag måste göra något, något för mig själv. Jag har bara inte kommit på vad ännu. Förlåt mig livet för att jag inte tar hand om dig, förlåt.


Fint ur kameran


Have we been this way before?

Myste ner mig hos Linnéa igår med datahäng. Sims-spelande och massa kriminella saker. Jag hade tydligen snarkat så mycket också så Linnéa sov nere på soffan, snäll kompis man är känner jag. Nu har jag landat på Spikvägen och planerar in lite saker. Och så längtar jag tills på lördag.

Vad vore jag utan dina andetag?


I was just a teenage dirtbag

Jag har alltså på senare dagar (läs: igår) fyllt 20 år och tagit premiärrundan på systembolaget. Har alltså lämnat tonåren bakom mig och det känns lite läskigt, samtidigt som jag är jävligt nöjd med att jag klarade av det. Behöver någon slags förändring i mitt liv från och med nu och det ska jag fixa. Så.

Grattis på födelsedagen bästa pappa ♥

 
Igårkväll tog jag termosen och åkte hem till Linnéa och bjuppade på kaffe på hennes bro. Guld värt. Sen kidnappade jag med henne hem och vi spelade Super Mario hela natten. Idag hade kunnat blivit en sådan bra dag, men en sak hände och hela dagen har jag varit totalt trasig. Så fruktansvärt trasig.
 
"Det blir alltid bättre men aldrig riktigt bra".

What's so wrong with forever?

Känner mig vilsen i min egna kropp (vem är jag?)
Har ont i varenda muskel, i sinnet, i hjärtat
 
Är det såhär det känns?
 

Knocking on heavens door

Har nyss landat hos Emelie, snart anländer Felicia och fannie så blir det jacuzzimys och massa annat. Vill aldrig mer åka hem till ockelbo, måste måste måste flytta till Gävle.


Only heaven loves you now


Million pieces

Totalt värdelös dag. Fick dock kramas med min finaste Linnéa en sväng, åh hon är så bra. Imorgon ska jag in till Gävle för att mysa med Fannie, Emelie och Felicia så kaaanske de blir nå spännande på kvällen. Vi får se. Time will tell, som man så fint säger.  

Med blicken vänd

Men ändå var du
den mina ögon
alltid såg

We're all born superstars


How could you be so heartless?

Totalt torrt på bloggen just nu och det ska nog få vara lite så ibland. Det är rätt skönt att inte berätta allt. De senaste dagarna har jag impulsåkt in till Gävle, kramats, haft kaffehäng med Emelie, soff-/Berthäng med Eklöf, mera kramar, mer Emelie, hälsade på Josefine, fikat på Waynes, övernattning hos "pappa Kjell", snabb-date, kortspel och telefonsamtal.
 
Nu har jag landat i Ockelbo igen efter några dagar på vift. Men jag trivs. Så.

Listen, to the song here in my heart

Blev en impulsresa till Valbo idag med mina bästa bästa systrar, shoppade loss på Ikea och fick även med mig en stickad tröja + en skinnjacka. Nöjd. Kvällen spenderades med familjen och vi kikade igenom massa gamla bilder. Jag var tydligen en riktig killtjusare och älskade att stå framför kameran naken. Var även väldigt söt, såå vad hände sen undrar jag?
 
Skulle styra något ikväll men råkade krascha så nu har jag krypit ner i sängen, ska slå igång en film och tagga morgondagen som består av hockeymatch, kaffehäng med Emelie och Bilma.

Just nu


Here's to the heartbreakers

Jag och Linnea knallade iväg till fina fina Jessiefo igårkväll och myste, tog även några viktiga beslut med Linnea på hemvägen, känns som om det är på tiden nu. I helgen är det Bilma och min 20-årsdag närmar sig.
 
Nöjd.

You're just a broken hearted man


2012

Januari: Hade bestämt mig för att åka som Au Pair ett halvår i England, men det rann ut i sanden och jag åkte aldrig iväg. Fyllde 19 och blev bjuden på tomtebloss-drinkar på interpool.
 
Februari: Drog en impulsresa till Stockholm med pappa. Tog en dejt på Kalles i Linnéas ära som sedan slutade med natt-yatzy i Bergby. Var ostabil i själen. Nattbastu med Josefine och Daniel. Åkte till Bålsta med Linnéa och hade första utgången i Stockholm. Studentkryssning #2.
 
 
Mars: Fest hos Mange med piggelinshots och beerpong som sedan slutades i en taxi. Skrev denna text och hade ont i hjärtat.
 
"Jag hatar att jag fortfarande ler när jag hör ditt namn, att jag; saknar dig varje dag
Mitt hjärta slår volter när jag tänker på dig. Jag hatar det. Jag hatar det.

Jag hatar att du är lycklig men samtidigt är det så jävla vackert.
Jag vill se dig trasig och hel på samma gång, krossad och okrossbar, svag och stark.

Jag önskar dig egentligen all lycka i världen, men; det kommer alltid göra så ont,
att se dig lycklig,
med någon annan
. "
 
April: Åkte till kusin Ida i Märsta och var med henne i en vecka, följde med henne till stallet och kramades med massa hästar.
 
 
Maj: Tappade bort mig själv i mitten av denna månad men hamnade på benen igen. Jag var på arbetsintervju för ett jobb i Cypern och fick erbjudande att åka ner dit på provanställning.
 
Juni: Hade en avskedsmiddag på Söderhielmska med massa fina vänner sen åkte jag ner till Stockholm för en kurs inför Cypernresan. Mitt i allt kaos var jag på Gröna Lund med Ida. Jag åkte ner till Cypern och var där i två veckor innan jag fick ett besked om att jag var tvungen att åka hem. Vilket var bra för jag passade inte för det jobbet.
 
 
Juli: Marknad, sommarkvällar, Lingbolyran målade som smurfar, sleepover hos kusinerna. Jobbade rätt mycket på Ica och drack vin.
 
Augusti: Kaffehäng med Linnea, jobbade, käkade blåbärspaj till frukost med Emelie, förlorade en match i FIFA mot Sebastian och var tvungen att bli brunett, poolhäng hos Empan, Mormor och Lennart gick och gifte sig i smyg.
 
 
September: Färgade håret brunt, natt-trip till Falun och roadtrip till Stockholm med Emelie.
 
Oktober: Tränade småkillarna i innebandy, fest, grannar, fina människor med stalljacka, killarna vann första matchen och jag och Linnea var sjukt stolta, festade på Hearbreak med rutchkana och trummande på stan, efterhäng med gitarrspel och apelsinsaft, myste hos "Pappa Kjell" och bokade en enkelbijett till Italien.
 
November: Lillasyster fyllde 18, maskeradfest, sa hejdå till alla och åkte till Italien för att jobba som Au Pair. Besökte verona och Juliet's hus, tog hand om Diletta. Men, jag och familjen kom inte överrens så jag tog beslutet att åka hem.
 
 
December: Bakade julgodis med familjen, överraskningsfest för mormor, efterfest med fina fina människor, Frida fick körkort, jobbade i garderoben på Scorpions, vi sa upp vårat internet hemma, drack vin på järnvägskrogen, kramades, bakishäng med FIFA och onlinepizza. Utång på utgång, nyårsafton och trerätters med mina fina tre.

RSS 2.0