And back on track with a better view

Kommer knappt ihåg vad jag har gjort sen sist jag bloggade. Men blivit lite Sandvikenhäng, gävlehäng och spikvägenhäng. Sällskapsspel som fuckade ur, vin och fula hattar. Ikväll ska jag vina med mina favoriter. Gratis är gott.


Och jag undrar vem som kysser honom nu

Det gör ont att veta,
men lika ont att undra
 

Dancing our tears away

Så. 1½ vecka i Stockholm med besök på en isbar mitt i smeten, melodifestivalhäng, jobbsökande, träning, solskenspromenader, shopping, stalkning, ölhäng med Anni, fest i Solna, taxiåkande, övernattning, bakis på tunnelbanan med ett fucking dragspel i örat, ännu ett melodifestivalhäng som avslutades med gaygala och alldeles för många avsnitt av One Tree Hill. Precis vad jag behövde just nu.

Bästa sättet att vakna på


Maybe I'm amazed about the way I need you

 
Åkte till Stockholm i fredags, behövde komma ifrån mina rutiner och från Ockelbo. Startade lördagen med att besöka en isbar mitt i Stockholm sen blev vi bjudna på mat hemma hos Ann och stannade även där för att se melodifestivalen. Igår var jag och mamma på bio, Les Miserables, jättefin film och hela salongen satt och grät med varandra i 2½ timme.
 
Idag tänkte jag åka ner på stan och köpa massa nödvändiga grejer åt mig själv, men snökaoset stoppade mig. Så istället tog jag tag i jobbsökandet och avslutade sedan med ett välförtjänt bad. Nu ska jag återgå till att skriva personligt brev, skjut mig.

Nothing can take you away from me


Things will never change

Det är som att jag springer ett maratonlopp utan att veta vart jag ska nånstans
Det är som att jag ber till Gud men inte har någonting att säga
Som att jag har miljoner saker att vara stolt över men att jag inte ens kan räkna upp en
Som att jag ställer mig naken inför alla men ingen ser mig
Det är som att se ett stjärnfall men inte önska sig något
Som att jorden snurrar, men jag står still

RSS 2.0