Någonstans

Jag jobbade idag. Stod i 8 timmar och grillade/sålde korv utanför Ica och det enda jag kunde tänka på var snoppar. Det är något allvarligt fel i min hjärna och jag ska göra mig av med den så fort jag kan. Eller, göra någonting åt den. Återkommer.

There's always a good in "goodbye"


Jag ska testa mina vingar

Jag ska flyga iväg, till Cypern närmare bestämt. Jag har fått jobb och jag flyttar till Cypern redan nästa vecka. Fina Ockelbo och fina Sverige, nu lämnar jag er på en rätt så obestämd tid. Och det känns så sjukt rätt.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Hej bloggen, det har hänt en del sen sist jag skrev och jag vet inte hur jag ska kunna fatta mig kort för att ni ska förstå allt fint och smutsigt som har hänt.

Jag börjar enkelt med att berätta att jag tappade mig själv för ungefär en vecka sen men jag är påväg tillbaka nu och det är jävligt fint ska ni veta. Sen kan jag även berätta att jag söker sjukt mycket jobb, utan vidare resultat. Men jag har väldigt fina vänner och vädret är på topp så det finns bra nog mycket balsam för själen att hämta just nu.

Och på måndag kära vänner och ovänner, då händer det något riktigt stort i mitt liv. Men ni får inte veta vad det är, än. En dag kanske jag berättar, kanske inte.


If you're a bird, I'm a bird


Snart ett år sen denna bilden togs, brännbollen på studentveckan - totaly c-razy vad tiden går fort.

Har iallafall haft en effektiv dag med kurs 8.30-14.30, sen gym och slutligen promenad. Kvällschattar med Linnea just nu och vi spårar ur som alltid. Fint. En annan fin sak är att världens bästa Jessie fyller år idag, grattis fina vän!! ♥

Det får mig att vilja leva


Livet går som vanligt upp och ner, men jag trivs. Livet ska inte vara en röd tråd; mer en tråd som har några knutar och är lite skörare på vissa ställen. Man måste ta sig förbi gropar och hinder och hitta någon sorts balans bland månskenspromenader, solkyssta kinder och bland uteserveringarnas ölhävningar. Jag har min balans på precis rätt ställe och den passar mig.

Och jag tänker låta det vara så.

Svalkar vinden?

Återkommer


RSS 2.0