Jag har det bra, ni då?


Tumblr i all ära


2 steg från paradise

 
Fin helg med familjemys, sällskapsspel och melodifestivalhäng som sedan slutade på fest med 96:or. Kan ha varit det mest konstiga och roliga jag gjort på äldre dagar. Blev lite innebandyhäng både i lördags och i söndags, då mina småsyskon hade match varav båda två vann sina matcher. Denna vecka har bestått av valbohäng, akutenhäng, arbetsförmedlingenhäng, farmorhäng, loppishäng och nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta mitt One Tree Hill-maraton. Imorgon är en ny dag, tack och lov.
 
9 dagar tills jag åker till Thailand.

Flyg du lilla fjäril


We heart it


My body's shaking

Dem säger att våra drömmar är för stora,
men vi kommer aldrig att förlora.

Sunday bloody sunday

 
Min fina mamma och låtsaspappa Göran kom hit en sväng idag och vi åkte upp till Rönnåsen och kikade lite, sen avslutade vi trippen med att fika på vildmarksgalleriet bland en massa uppstoppade djur. Beställde pizza och hamnade i soffan med pappa och Vickis framför Hamilton 2. Kvällen avslutades med att kika på Så ska det låta och att äta en massa chips. Perfekt söndag.

It's all because of you

 
Utgång i torsdags med förfest i en studio, finsktalande grabbar och ölspel. Bakishäng deluxe igår med Sebastian och Linnéa, chips - cola - andra avenyn. Åkte till mormor en snabbis idag och fikade, melodifestivalhäng och sen försökte vi fixa någon form av lördagsaktivitet men det slutade med att jag hamnade här i källaren inlindad i världens bästa filt. Inte helt fel ändå.  

RSS 2.0