It will all get better in time

Händer inte jättemycket intressant i mitt liv just nu. Jag jobbar lite då och då, umgås med mina fina vänner och söker lite jobb. Varit på fjällmässa och blev sugen på säsongsjobb på någon skidanläggning. Annars då, sugen på att flytta till Norge, färgar håret på torsdag, kräftskiva i helgen och ännu mer jobb. Känns ändå helt okej just nu. Men jag är inte på topp, behöver förändring.

My heart skipped a beat

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till och jag vet inte varför.


Finaste Lennart och mormor gifte sig i smyg idag. All lycka till er och grattis! Älskar er evigt.

För några som har spillt sitt blod


Vaknade sjukt tidigt med både Linnea och Emelie med mig. Drack lite kaffe sen åkte vi och kollade på en svampodling, kanske det coolaste jag sett. Drog hem till Empans Palats och badade i poolen i flera timmar med lite volleybollspel. Käkade asgod mat, badade lite till sen kollade vi på Project X innan jag och Linnea gick till bussen. Sjukt värdefull dag och jag har verkligen fina vänner.

Even if the sky is falling down



Hänge med Emelie och Linnea på morgonkvisten sen jobbade jag 16-20.15. Börjar bli en klassiker att alltid få stänga Ica, men men. Gick förbi Sebastian och hängde lite med grabbarna där, gjorde dock största (eller bästa) tabben där - vi spelade FIFA och den som förlorade skulle få färga håret (sebastian blondt och jag brunt). Jag förlorade och ska alltså bli brunett så fort lönen kommer in på kontot. Och det känns faktiskt förjävla bra.

Krossar hjärtan på rutin

Tre fina brudar kom hit igår på lite kaffehäng sen blev det sleepover med fina Emelie. Blåbärspaj till frukost sen jobb 12-20.15 för min del. Har väl aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv som jag har nu. Behöver nog en kram eller två.


Om jag ska vara ärlig mot dig


Så är det såna som du som får mig att tappa hoppet om mänskligheten.


You're on your own

Vaknade på bästa sättet imorse - mina fina småsyskon kom och kröp ner med mig och kramades. Käkade en mysig frukost sen cyklade jag iväg till Linnea och hade lite kaffehäng. Jobbade 4 timmar sen cyklade jag hem i full kareta va. Får se om det blir lite sällskapsspel inatt med några fina vänner eller om jag dejtar sängen istället. Förhoppningsvis blir det stan imorgon annars hittar ni mig nog på arbetsförmedlingen. Ahhhh....

We will never be apart


Made my heart skipped a beat


Lammkött så det heter duga.

Vi lovade varandra att bli något bättre


Utan ett ord, ta ögon till hjälp


You said u needed time, you had time

Alltså blir helt förvirrad med min "nya" design, men men. Imorse kröp jag ner hos lillasyster med henne och lillebror och kollade på massa youtube-klipp sen cyklade jag iväg till jobbet, stängning idag och det var sjukt lugnt. Ska få jobba någon timme imorgon också, kanske hur skönt som helst!

Alltid du

För varje steg jag lyckas komma närmare så försvinner du helt.
Men så fort du kommer tillbaka
Snälla
Snälla
Snälla
Kom ihåg mig då

I can't


Vad jag gjorde i helgen

  • Jobbade i fredags, sen lite mys hos Anna med fina brudar.
  • Jobbade i lördags, sen fest och efterfest.
  • Bakishäng med grabbar, piggelin och sist sänghäng på Spikvägen 5.
  • 5 timmars telefonhäng med Mrs. Hammargren. Hoppas hon är nöjd med detta inlägg.

*


Midsommar i Cypern


Fina dagar


RSS 2.0