Det finaste någon kan få


All theese little things

Vi har fortfarande inget internet här hemma vilket gör det lite svårt att blogga. Hatar att skriva från mobilen men kände att ni ska få lite uppdatering och livstecken.

Denna vecka har jag hunnit med så sjukt mycket, men ändå inte. Träffat massa härliga människor, druckit vin på järnvägskrogen, festat, burit glittrig ögonskugga, pussats och kramats, tv-spel, onlinepizza osv.

Annars är det rätt dött, sååå vi hörs när vi hörs.


Hej älskling


Everything's gonna be alright

 
Har landat hemma hos Linnéa för lite myskväll. Blev precis anklagad för att jag är så dålig på att blogga. Så jag skulle väl mest bara slänga in det mest onödigaste inlägget of all times till er nu.

Bästa lillasyster har fått körkort


Man kan gnugga sina näsor som eskimåerna gör

Jag och vickis fick nog light-versionen av vinterkräksjukan men är återställda nu, skönt! Inatt bytte jag abonnemang på telefon så vi får väl se hur fan detta blir. Fick ett spännande samtal igår om att jag ska få jobba i garderoben på Scorpions konsert i Sandviken på lördag, sjukt kul! Plus att jag har konstaterat att jag suger på att skriva sammanhängande inlägg. Puss i påsk


Who do you want me to be?

Helgen har bjudit på julgodisbak, pepparkakshusbygge och impulsfest. Lördagen blev det överrasknings-bröllopsfest för mormor och Lennart, sen tog vi oss vidare till interpool, efterfest, taxi, sovmys. Målade himlen svart igår med bakishäng på deniz sen sov jag och Linnéa många många timmar. Idag är jag sjukt hängig och Nora ligger med magsjuka. Bara väntar på att de blir min tur nu. Plus att vårat internet inte längre funkar och det är sjukt segt att blogga från mobilen, så det blir nog inte så livat på bloggen nu på ett tag. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.


RSS 2.0