Vi två, 17 år.

Åh vad jag lever just nu, så pass mycket att jag lägger bloggen åt sidan. Men jag lovar att en dag ska jag berätta allt fint som hänt eller ska hända. En dag.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Hade världens finaste födelsedag. Först kom det en massa släktingar hem på fika, sen ramlade mina fina vänner in med en fin födelsedagssång. Käkade god mat, drack gott och sen drog vi oss in till stan och satte oss på Interpool, fick födelsedagsdrinkar av Daniel och Micke med tomtebloss i, supermysigt. Gick sedan till Slick och dansade för fulla muggar. Mc'Donalds med random folk sen somnade jag gott hos Josefine vid 6 på morgonen.

Drog hem vid 12, kollade på lillebrors innebandymatch, åkte till Lingbo och hälsade på Elvis sen hem och dö på soffan.

Idag åkte jag in till stan och fikade med mina tjejer sen drog vi en impulsbio med Persbrandt. Sover hos Josefine inatt och imorgon blir det mys med Eklöf + att England närmar sig med stormsteg. Ni förstår ju själva, mitt liv är så bra som det kan bli just nu.


Om jag ändå aldrig får det jag vill ha



Idag har jag agerat hemmafru och bakat lite fikabröd tills på lördag. Var typ det jag ville berätta.


Vad spelar det för roll om jag vill ha dig?

Ikväll blev det en sväng till gymmet med en saknad tottohest, Mathilda. Blir till att lägga mig tidigt ikväll för att gå upp imorgon och kolla på Vakna! med the voice. Om jag orkar vill säga, morgontrött som man är..

Fick ett mail från STS Au Pair idag, så det börjar närma sig nu. Det kommer bli en lång vecka. Jag håller tummarna och jag hoppas ni kan göra detsamma.


Bara himlen ser på

Hjärtat och själen mår väldigt bra just nu, det känns väldigt vackert.
Jag tror jag stannar i den här känslan ett tag, det blir bäst så.
Återkommer.


Jag är nog inte det du drömmer om



Lite blandade bilder från min Instagram: amandaastner


Det hjärta som skulle bli ditt


Sometimes

I'm wearing the smile you gave me


Det fryser nu sakta till is


Det blev en sväng in till Gävle och Läkerolen idag med pappa. Kollade på en U-16 match. Har nog aldrig skrattat så mycket på en hockeymatch i hela mitt liv. Dom små fröna bara ramlade omkull, tacklades, slogs och greja. Sjukt kul. Nu ska jag krypa ner i sängen och spela lite FIFA så blir det till att jobba på Perslunda imorgon.

Me, myself and I

Drog till gymmet för andra dagen i rad med fina Linnea. Lite tråkigt att det var vi och pensionärerna där bara, blev liksom skidskytte på tv:n istället för musik ur högtalarna. Men vi kämpade oss igenom ett pass och det känns sjukt skönt!


What doesn't kill you makes you stronger


Jag hatar att bara gå hemma och vänta. Vill åka iväg nu, helst nyss. Jag vill ta tag i mitt liv och göra saker jag vill och saker som gör mig till mig. Först blir det ett halvår i England, sen vill jag flytta från denna by och börja ett nytt liv med nya människor. Jag behöver det, mer än någonsin. Och det känns så jävla bra.

Innan ni glömmer mig


Det spelar ingen roll vart i världen jag hamnar, så är vi ändå under samma stjärnor, andas samma luft och ber till samma Gud. Det spelar ingen roll vart jag hamnar så kommer vi älska/hata lika mycket, förlora/vinna. Vi kommer att vara förstörda och oförstörda på samma gång. Så långt borta men ändå så nära. Fan vad jävla vackert det är egentligen.

En ängel

Martin, det har nu gått ännu ett år sen ditt hjärta slutade slå. Du kämpade i flera år mot din sjukdom och du kommer alltid att vara en hjälte i mina ögon för din styrka.

Jag tänker på dig och all den glädje du gav mig under de år jag kände dig. Jag tänker på dig och minns, minns ord du sa och saker du gjorde.

Jag tänker på dig, Martin.


RSS 2.0