När du kysste mina tvivel, försvann de i samma stund


Alltid samma rader

Ska upp om två timmar men det gör absolut ingenting, speciellt inte när jag har världens bästa vän vid min sida som är sådär äckligt vaken/trött att vi skrattar åt allt. Det gör mig absolut ingenting. Jävligt fint ändå.


Hon säger, "det är lugnt"

-


Har stått i regnet så länge att jag börjat krympa


Jag ger dig mitt leende


Spenderade helgen med min fina Linnea i Stockholm/Bålsta, nu är jag hennes sambo i några dagar eftersom hon ska lämna Sverige i några dagar på fredag. Imorgon är det kryssning, inte galet taggad, men det kan bli vackert, jävligt vackert.


Love you and leave you

Alltså hur tråkig är jag som människa/bloggare om jag lägger upp en bild på "kvällens dessert"? Skjut mig någon, eller ge mig inspiration till att blogga, på riktigt, eller något..


Ai se eu te pego



I måndags blev det impulsresa in till stan med mysmiddag på Max och sen impulsbio med fina vänner. Vaknade tidigt igår och drog ut till Valbo, åkte hem och fikade med Elina sen kom Daniel och Josefine och myste med mig. Färgade hans hår och tog en skön nattbastu. Idag har vi hämtat ungar på skolan och fikat hos farmor. Sen spelade jag lite super mario med Anton, nu vill jag ha en chipspåse. Heidoo

Varenda känsla

Livet går upp och ner som en jävla berg- och dalbana just nu. Ena sekunden känner jag mig lycklig enda in i själen och i en bråkdels sekund kan det sjunka till botten och jag känner mig ensam och helt jävla oduglig. Varför ska det vara så? Jag hatar det.


Whiskey

Är det inte konstigt att något som ser ut som flytande guld kan vara så äckligt?


Varje gång jag ser dig


(En liten parantes)

Ja, det är jag som har skrivit texten i inlägget "Livet blir bättre".


Har du en famn för mig?


Livet blir bättre



Ibland vill jag ha saker oförstörda och sådär äckligt vackra. Sen står man där mitt bland explosioner och undrar vad som gick fel. Men man lär sig saker genom livet och då får man ta de hårda slagen som kommer ivägen på månskenspromenader. 

Jag ser stjärnfall och sluter mina ögon, önskar något jag innerst inne vet aldrig kommer bli till verklighet, öppnar ögonen och ser; att allt är fortfarande lika jävla grått och trasigt som det var innan jag viskade en önskan mot stjärnorna. Jag förstår att; det alltid kommer vara så här, att allt jag vill ha är utom räckhåll och det förstör mig.

Men samtidigt vet jag att; det som gör mig hel är det jag aldrig behöver önska om.

Lika ung som hon är trasig


As long as I got you I'll be alright


Vill bara skrika rakt ut så hela världen hör vilken otroligt vacker människa du är.
Tack för att du finns och att du är precis som du är. Me love you big time ♥ /L


När jag söker svar, är du den enda jag har

Myskväll igår med mina bästa, kollade på film och skedade. Imorse tog vi bussen till Sandviken och äventyrade lite sen åkte jag till Gävle och firade min moster på hennes födelsedag. Åkte sedan vidare mot Kalles, träffade en fin människa, sen drack vi lite öl som slutade med en buss till Bergby och lite natt-yatzy. Nu ska jag krypa ner i min säng, lycklig i själen.


Remember when we were such fools?


Något som jag aldrig kunnat glömma bort



Idag var jag på bio igen, fast med mamma och Göran denna gång. "En gång i Phuket" och åh så fin och rolig den var. Jag, med min dåliga humor, skrattade mig igenom filmen. Nu inväntar vi Fredrik så blir det sushimys med Melodifestivalen rullandes på tv:n.

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

Amanda AstnerAmanda AstnerAmanda Astner

Halv tolv kom pappa hem från jobbet, en halvtimme senare sitter vi i bilen påväg mot Stockholm. Dålig impulsresa. Tog tunnelbanan hem till mamma och kollade på lite film sen kom de hem och hade thaimat med sig. Nu ska vi bara mysa och imorgon möter jag upp fina Ludvig på stan för en fika och lite biomys.


RSS 2.0