All we ever do is say goodbye


Skulle väl vara helt underbart om det såg ut såhär ute just nu. Eller i allafall i helgen, första advent, Tällberg, julbord. Kan väl inte vara så svårt, eller?


Det finns ingen lycka som går upp mot glädjen att finna ett hjärta som förstår.


Du kysser mig så hårt men din mun smakar salt


Blev till att jobba på Ica idag, 16-20.15. Sen kom Linnea och Teo och hämtade mig, åkte hem till mig, hämtade Josse på station, hem till mig igen och spelade Tecken. Jag och Josse var sämst. Men vad gör väl det när man har världens finaste vänner omkring sig ♥ imorgon ska jag jobba på Perslunda, Matte och No står på schemat. Efter det ska jag träna och simma med Linnea, hurtiga som vi är då s'att säga.


Tills vi möts igen så sitter jag och räknar dagar


Hur fan känns det egentligen?

Förlåt, men jag kan inte släppa det.


Det är dags att vi ska vinna allt



Lunchade på Trillin med Vickis, åkte till stan -> sjukhuset med Nora, spelade spel, pingis, lekte med sand, typ sånt som man gör på sjukhus. Sen hämtade jag min efterlängtade plånbok hos Josefine, åkte hem och bakade chokladbollar med Anton och Nora sen drog vi tre iväg och kollade på hockey, Ockelbo förlorade mot Järvsö med 2-3. Blev lite fryssen så en varm dusch fick avsluta kvällen, nu -> Wordfeud.

By the way:

Följ mig på Twitter: amandaastner
Och på Instagram: amastner


You had your eyes wide open, why were they open?

Jag var vaken till halv sju imorse. Men fick en massa bra saker gjorda så det var ju bra. Sökte som sagt drömjobbet, mailade till min handledare inom Au Pair-grejset, betade av mailen osv. Lillebror kom och väckte mig vid klockan två idag så åkte vi fram och fikade. Ungefär det enda jag har gjort idag.

Imorgon ska jag ut och gå med Vickis sen åker vi in till stan för besök på sjukhus och plånbokshämtning. Får se om Josefine vill umgås med mig på kvällningen eller hur vi gör. We'll see.

Me, you and the dancefloor


Fortsätt, som ett hjärta som vägrar sluta slå


Vaknade klockan tre idag. Värt. Övningskörde till Järbo sen hem igen och har inte gjort ett skit sen dess. Måste ta tag i mitt liv nu innan jag kollavippar. Sökte ett jobb idag. Drömjobbet.


Time won't let me go

Var hos farfar på middag ikväll för att fira farsdag! Samtalsämnena spårade som vanligt och så tog farfar fram en lapp som jag skrivit till honom när jag var mindre, hur roligt som helst. Kom hem för en timme sen så ska slå igång en film och bara mysa ner mig i sängen. Bra nog med mysigt.


Sen när blev kärlek så svårt att få?


Jag skulle fastna i min ensamhet utan dig


Mysig dag med min Josefine igår. Köpte massa gott och myste ner oss i hennes säng framför lite klipp på youtube. Imorse bjuppa hon på mannagrynsgröt, stekta ägg och någon konstig frukt.

Tog en promenad till station och när jag skulle betala på tåget kom jag på att "sorry konduktören, the plånkan is at Sterrans home". Konduktören gav mig en arg blick men lät mig åka ändå. Jobbade på Ica 15-18 sen övningskörde jag för första gången. Ockelbo-Åmot-Jädraås-Hem. Gick helt okej.

Nu ska jag kramas med mina kuddar eftersom ingen annan vill kramas med mig.
MVH Bitterfittan


I'll try my best to understand

Kryssningen var det bästa jag gjort på länge. Träffade asmycket trevliga folk, shots, tax-free, kundvagnsåkande, pussar, kramar osv. Drog in på krogen i torsdags och körde fredagen också. I lördags skulle vi egentligen på maskerad på Engeltofta men när vi kom dit så var det fullt inne så polisen släppte inte in några fler så vi drog till Interpool istället. Jag och Linnea tog en taxi till Sandviken som tillslut slutade i Storvik med p12 människor, hade väl kunnat haft roligare. Drog en taxi till Ockelbo och på vägen plockade vi upp en fryssen kamrat som jag fick bädda ner hemma hos mig.

Idag åkte jag, Vickis och Nora till American Pizza Place, sjukhuset, Mio, IKEA och slutligen hem och skruva ihop en byrå. Sen har jag fixat det lite på mitt rum, mys mys! Nu ska jag duscha sen sova antar jag. Kul va? Puss da.


Hennes läppar mot din kind

Har inte haft tid för bloggen nu under en veckas tid. Har jobbat på Perslunda, firat Josse som fyllt 18, druckit öl på Interpool, taxiresa till Max, skedat med snygga brudar och bakat cupcakes. Imorgon åker jag och mina brudar på partykryssning, kan väl inte bli annat än spår-VM?


RSS 2.0