Lycka


Silverdröm

Okej nu blir jag lite orolig här. Personer nära mitt hjärta tänker ta självmord om jag inte uppdaterar min blogg och det vill jag såklart inte, så nu tar jag tummen ur röven och skriver några simpla rader.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, rätt ointressant faktiskt. Längtar efter sommaren och drömmer mig bort till någon annanstans. Vill jobba. Vill försvinna. Behöver något nytt och spännande.

Det enda spännande jag har att se fram emot just nu är SM-finalen i hockey ikväll. Så roligt. Plus att jag dragit på mig världens förkylning. Livet är på topp va?


Wildheart

Haft en mysig dag här hos Ida, städade undan lite åt henne medan hon var och jobbade, sen lagade vi asgod mat och nu har vi myst ner oss i soffan och kollar på Big Brother. Imorgon är det uppstigning 06.00 och jobb för våran del, ska bli sjukt roligt!

Som jag hade dig förut


God morgon världen


Ska göra mig iordning nu och ta mig ut till Märsta och världens finaste Ida. Mysmode så det heter duga.

Finner inga ord


Men det är förjävla vackert.

3 April 2012

Viskar för mig själv att; det här blir bra, det måste bli bra. Att jag; gjorde rätt val.


Ska vi göra något äckligt?


Det dom aldrig nämner


Hun kom som en engel

Började dagen med en kopp kaffe och gårdagens avsnitt av Big Brother, så nu är det bara att vänta tills mamma och Göran kommer hem så vi kan mysa. Underhållande dag va?

Just like suicide

It's funny how sometimes, the person you'd take a bullet for is the one behind the trigger.

Full av misstro och ohållbarhet


Utkast: April 2, 2012


Come and light up my life

Har äntligen landat i Stockholm. Var på musikal igår och den var helt OK, hade väl kanske lite för höga förhoppningar. Har även tagit ikapp lite förlorad tid med Linnea över telefonen. Jag är sämst på att blogga, tja.

RSS 2.0