Jag skulle dö för dig


På söndag åker jag till Stockholm för mys med mamma + musikal, stannar där tills på onsdag sen åker jag till kusin Ida i Märsta och stannar där tills på lördag. Ska bli helt underbart att komma iväg, jag behöver det. Mer än någonsin.

We ♥ it


Du finns kvar någonstans i mig

Efter en kort men välbehövlig promenad med Hanna på kvällskvisten känner jag att humöret steg lite. Ska krypa ner i sängen nu och äta massa gott, imorgon ska jag mysa med Hanna och prata om livets gåtor. Och hörrni, det närmar sig helg, hur underbart?


Mellan dig och mig


Melodier från hjärtat 

Something is on the edge tonight

Kollade på bästa Big Brother, grät när Marcel lättade hjärtat om sin döda mamma och intalade mig själv om att uppskatta det jag har, ännu mer, innan det är försent. Vi lever bara en gång och den gången är nu.


När vi dansar i paradis


Några timmar i Sandviken med min finaste Linnea och hennes minst lika fina pappa gjorde min kväll. Somnar med ett lyckorus inatt, trots att min telefon är åt helvete. Men imorgon är en annan dag som någon klyschig jävel skulle ha sagt. Skönt att man inte är nå less iallafall.

Förlåt mig

Finaste helgen med ett hembesök på slick, förfester, efterfest, taxiåkande, öl och skedning på olika soffor. Är lyckligt lottad att jag har så fina människor omkring mig. Har äntligen landat hemma på metropolen Spikvägen nu och förväntar mig en nå så gud förbannat skön sömn inatt.

Fick även ett sms idag om att mitt abonnemang är spärrat så jag kan inte skicka sms, ringa, gå in på internet eller spela spel på telefonen på några dagar. That's life.



Och
Jessie, min fina fina vän. Du är så fruktansvärt vacker på alla sätt och vis och förtjänar det bästa. Du är en stark människa och jag är så stolt över att ha dig som min vän. ♥

Det känns i hela kroppen

Ni vet när man får sådant lyckorus i kroppen? Exakt så har jag nu.

En av orsakerna är såklart att Brynäs är i semifinal! Kommer sova gott inatt.

Imorgon blir en effektiv dag med tandläkare osv, intressant va?

Fan vilket värdelöst inlägg, godnatt.


Finaste Jessie


Det är för din skull, bara för dig

Var till Årsunda på kalas hos Linneas fina syster. Med en lagom bra känsla i själen lägger jag mig och sover för tidig uppstigning och en tripp till Lingbo för angling.


+


Varför måste livet ha ett slut?

Det gör så ont att se människor, på olika sätt, förlora sina liv. En vän till mig miste sin fina farmor idag och en sådan förlust är svår att sätta ord på. Jag beklagar och skänker alla mina tankar till er, vila i frid.


Somebody that i used to know

Tog tummen ur röven och tränade på gymmet idag och det ska härmed bli en vana. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och söka jobb. Kan bli fint.

Like two atoms in a molecule inseparably combined


Världens finaste vän.

Trots alla svek och tomma ord


Du sa att livet var något enkelt

Ska spela sims 2, nostalgi så det heter duga. Kommer inte bli mycket till sömn inatt va?

Build up your confidence so you can be on top for once


De sanningar vi inte vill höra är oftast nyttigast för oss.


Sålda hjärtan

Jag hatar att jag fortfarande ler när jag hör ditt namn, att jag; saknar dig varje dag
Mitt hjärta slår volter när jag tänker på dig. Jag hatar det. Jag hatar det.

Jag hatar att du är lycklig men samtidigt är det så jävla vackert.
Jag vill se dig trasig och hel på samma gång, krossad och okrossbar, svag och stark. 

Jag önskar dig egentligen all lycka i världen, men; det kommer alltid göra så ont,
att se dig lycklig,
med någon annan
.

Jag vet allt om dig


I'm not gonna need you if i fall


Until the end of time

Fest hos Mange, piggelinshots, jäger, beerpong, drog till en annan fest, öl, ännu mer jäger, fina människor och taxi. Behöver inte säga så mycket mer än att det var en grym gårdag. Fick dock sota för det idag så jag har sovit hela dagen. Kryper ner i sängen nu med popcorn och en film, imorgon ska jag söka jobb, wish me luck!


Hjärtslag

Jag ler fortfarande när jag hör ditt namn


21:42, Torsdag



För jag tror, när vi går igenom tiden, att allt det bästa inte har hänt än.


Maybe i'm amazed



En vecka med lite träning och mys med fina vänner, tog en övernattning hos min andra halva inatt och imorse gick jag till arbetsförmedlingen på möte, nu ska jag åka hem och bara ta det lugnt och se vad kvällen har att erbjuda.

Ps. Blev erbjuden jobb i Åre tors-lördag med betalt, gratis resa och boende, men var tvungen att tacka nej pga. ekonomikris. Och det sved så inihelvete i hjärtat.


Hålla dig i min famn



Har återhämtat mig sen sist och tog en mysdag med Linnea idag, nu ligger hon och vilar medan jag sitter här och ugglar. Fint.

Mitt hjärta blöder

Trasig


In the middle of something

Studentkryssningen rockade, drack öl till 11 dagen efter, träffade sjukt mycket folk och levde som om det inte fanns någon morgondag. Fortsatte på krogen och bosatte mig i stan med Linnea. Nu har jag efter två veckor landat på hemmaplan och det firades med en dag i rönnåsen med familjen. Nu blir det Big brother och min säng som får hjälpa mig ur denna söndagsångest.


RSS 2.0