Holding you like this

Jobbade över en timme idag helt omedvetet, men det kändes skönt. Åkte hem, slängde i mig lite kesella vanilj och jordgubar sen drog jag på träning. Hamnade sedan på framsidan här hemma och spelade kort med pappa och Vickis - som för övrigt åker till Göteborg imorgon för att se Springsteen. Knappt nå avis va. Jobb imorgon 8-18 sen är det väl bara att åka hem och dö antar jag.

Kär


You had me deep


7.30-16, helt död tog jag mig hem, käkade pizza och la mig på soffan sen vaknade jag efter några timmars sömn, hann inte ens med att jag somnade. Men men. Tog precis skönaste duschen och nu ska jag kolla på film och ladda upp för jobb 7-15 imorgon. Och förlåt för dessa tråkiga texter.

Varsågoda



I mina drömmar

Kanske var det så att du var alldeles för vacker.

Kanske var det du som tog hela mitt hjärta, innan jag hann ge dig det.
Kanske var du utom räckhåll, fastän jag hade mina fingrar flätade i dina.
Kanske var det jag som kastade mig i din famn, utan att du tog emot mig.

Jag skriker ditt namn, men varför hör du mig inte?
Jag är så naken framför dig, men varför ser du mig inte?
Jag har målat läpparna i samma färg som hjärtat, men varför kysser du mig inte?

Min blick letar efter din, vart är du någonstans?
Mina händer letar efter dina, varför släppte du mig?
Mina ord mot dina, jag förstår inte.

Jag kanske drömde bland stjärnorna, viskade en bön till en Gud jag inte ens tror på,
men förväntade mig ändå ett svar.
"Åh Gud, han är alldeles för vacker. Visst är det så?"

Kanske var det så att du var alldeles för vacker.
Ja, kanske var det så, att du var alldeles för vacker.

(Du är, och kommer alltid att vara)



Finaste Cypern


Finns inte tillräckligt med ord på hur mycket jag saknar Cypern och alla fina människor jag träffade där.


Falling for a monster

Åh Gud, det känns som om det enda jag gör är att gå upp innan tuppen för att jobba. I helgen festade jag lite dock och igår var jag på släktträff. Men idag var det back to buisness och jag hade kunnat jobba 24 timmar i sträck idag, var sjukt roligt! Blev tvingad att blogga av miss Hammargren, därför är allt i denna text åt helvete.

Take me away


Even the best fall

Sjukt värt med ledig dag. Blev en tripp till stan med familjen, fick kramas lite med lillebror vilket var efterlängtat. På kvällningen blev det ett Dance-fitness-pass för mig, var hur jobbigt och roligt som helst så nu sitter jag här efter en dusch och ska nog inte anstränga mig mycket mer idag faktiskt. Jobb 16-20.15 imorgon.

One of a kind

Jobb 8-17 och sen var jag helt död, men istället för att sova så bakade jag en hallon/blåbärspaj med Nora och den smakade som om hela jävla himlen öppnade sig, godaste jag ätit. Efter det har jag legat död på soffan och nu tog jag en välförtjänt dusch. Mmm så sjukt intressant. Ledig imorgon, ringa ett viktigt samtal, träna, dö.


Soulmate

Jobbat, tvättat, tränat, badat, umgåtts med Linnea. Somnar gott ikväll med en mycket nöjd själ.


Tumblr


Lyckligare nu

Jobbade 7-14 och det var så sjukt roligt att få komma tillbaka och vara en charkkärring. Sen att min fina Elina också jobbade gjorde bara dagen ännu bättre. Nu ska jag vila upp mig lite sen cykla fram och trotsa förkylningen med lite träning! Sen är det tack och godnatt och back on track på jobbet imorgon 8-17.

Med blicken vänd

Men ändå var du
den mina ögon
alltid såg


Flyger bland änglarna

Underbar helg. Hanna och Josefine kom hit på en liten sleepover i fredags, uppstigning 05.30 sen åkte vi upp till Lingbo, målade oss blå och drack. Förlorade alla 3 matcher men vi hade roligt och vilka minnen som sparas på bara några timmar! Åkte knallblåa på tåget hem, förfestade hos mig sen åkte vi till Parken och fortsatte festandet. Bara ett år kvar tills vi får uppleva denna dag igen!


Follow me


U smile, I smile

Och jag undrar fortfarande varför jag släppte dig, eller var det så att; vi släppte taget om varandra?

Jag undrar hur det hade varit om det varit du och jag, jag och du. Vi.
Jag undrar om du tänker på mig lika ofta som jag tänker på dig, eller om du inte tänker på mig, alls.
Jag undrar om du saknar våra kyssar, eller om du har glömt hur mina läppar kändes mot dina.
Jag undrar om du minns hur bra mina händer passade i dina, eller om du förträngt. 

Jag undrar om du såg min förtjusan i blickarna jag gav dig, eller om du blundade.
Jag undrar; om vi släppte taget om varandra alldeles för tidigt.

Vår betong/Stationen


Det löser sig


Måndag måndag

Kan ha varit den tröttaste morgonen på länge, men efter lite melon och kaffe så känns det lite bättre. Linnea åkte hem idag och det blev såklart tomt. Också börjar jag få halsfluss så det enda som lockar mig idag är soffan/sängen, men såna här värdelösa dagar så är det inte mer än rätt att ligga inne.

Imorgon fyller fina tvillingarna år också, big day!

Naken inför sanningen


Ingenting för mig


Fånga varje ögonblick

Hur kan jag sakna något jag aldrig haft?


This time



Haft en helg utan nå som helst aktiviteter, men man behöver såna helger ibland också. Linnea har bosatt sig här och vi har varit vaken med varandra om nätterna, somnat alldeles för sent, kramats och druckit vin. Och hörrni, livet börjar ordna upp sig nu och Lingbolyran närmar sig så jag kan inte vara mer nöjd.

Kom ihåg mig då

Ringde och väckte Linnea och fick med mig in till Gävle på lite sommarkväll. Fick sällskap av Lovisa och Rebecka, satte oss på Berggrenska Gården. Tjejerna drack cider och jag tittade på, men jag är nöjd. Och jag har planer. Så fruktansvärt bra.

Love is just a game


Varför landa när jag flyger fritt?

Jag blev inte i Cypern i mer än 2 veckor, jobbet passade inte mig. Jag kom hem till Sverige för en vecka sedan, stolt att jag tog steget och åkte. Även om det inte fungerade. Hade iallafall en helt OK helg med marknad, hade kunnat varit bättre men jag är nöjd ändå.

Dock måste jag lyfta mina vingar och försvinna härifrån ett tag. Bort från allt och alla. Jag är så besviken på mig själv och det ska inte andra få lida av. Förlåt, men det är bäst såhär.

RSS 2.0